Баклажани з м’ясом в духовці

Дівчатка, благої день, хочу поділитися, нашим фірмовим, сімейним рецептом. Восени у нас надзвичайно багато овочів, всяких різних. Ось я пропоную пробувати.

Ця страва ми традиційно готуємо на вихідних.

Що нам знадобиться:

м’ясо свинина, маленький шматок (можна і курочку),

баклажани, у нас було 3 штуки не велику розміру,

помідори 2 штуки,

перець болгарський 2 шт, один жовтуватий, один червоний,

морквина 1 дрібничка,

картопля 2 штуки (ми її кладемо, тому як інший раз наша дочка возиться, і відшукує картоплю в тарілці).

Приступаємо до готування. Всі овочеві культури моєму, вичищаємо, кришимо. Знову ж хто як любить,

У мене приблизно так.

М’ясо ріжемо шматками, солимо і перчимо до смаку. Я традиційно додаю приправи. М’ясом займається незвичайно чоловік.

Починаємо викладати на деко.

Перший шар м’ясо. У нас вийшло трошки, але для нас в самий раз.

Другий шар баклажани, не всі а половину.

Далі овочеві культури помідори, морква, цибуля, перець, картопля не все відразу, а приблизно половину. Трохи солю, знову ж таки за смаком.

І ще один шар овочів. Солимо і додаємо приправу за смаком

Поставила в духовку на 180-210 градусів, через 20-30 хвилин запах на всю квартиру.

Дістала подивилася, трошки завадила, що все нормально, ще 30 хвилин до готовності.

Ось така смакота дісталася з духовки

Це доччині тарілочка, вона просила її сфотографувати. Олесю важко нагодувати, але не в цей раз!

Ця страва можна приготувати і з курочкою, і з будь-яким поєднанням овочів, буде апетитно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code