Баклажани з м’ясом в духовці
Дівчатка, благої день, хочу поділитися, нашим фірмовим, сімейним рецептом. Восени у нас надзвичайно багато овочів, всяких різних. Ось я пропоную пробувати.
Ця страва ми традиційно готуємо на вихідних.
Що нам знадобиться:
м’ясо свинина, маленький шматок (можна і курочку),
баклажани, у нас було 3 штуки не велику розміру,
помідори 2 штуки,
перець болгарський 2 шт, один жовтуватий, один червоний,
морквина 1 дрібничка,
картопля 2 штуки (ми її кладемо, тому як інший раз наша дочка возиться, і відшукує картоплю в тарілці).
Приступаємо до готування. Всі овочеві культури моєму, вичищаємо, кришимо. Знову ж хто як любить,
У мене приблизно так.
М’ясо ріжемо шматками, солимо і перчимо до смаку. Я традиційно додаю приправи. М’ясом займається незвичайно чоловік.
Починаємо викладати на деко.
Перший шар м’ясо. У нас вийшло трошки, але для нас в самий раз.
Другий шар баклажани, не всі а половину.
Далі овочеві культури помідори, морква, цибуля, перець, картопля не все відразу, а приблизно половину. Трохи солю, знову ж таки за смаком.
І ще один шар овочів. Солимо і додаємо приправу за смаком
Поставила в духовку на 180-210 градусів, через 20-30 хвилин запах на всю квартиру.
Дістала подивилася, трошки завадила, що все нормально, ще 30 хвилин до готовності.
Ось така смакота дісталася з духовки
Це доччині тарілочка, вона просила її сфотографувати. Олесю важко нагодувати, але не в цей раз!
Ця страва можна приготувати і з курочкою, і з будь-яким поєднанням овочів, буде апетитно!