Бездріжджовий сирний паску з журавлиною і цукатами: перевірений рецепт

Паска сирний з глазур’ю

Інгредієнти: Для паски: • вершкове масло 250 гр • сир 250 гр (4%) • цукор 280 гр • яйце 4 шт • сік і цедра 1 апельсина • розпушувач 2 ч. Л. • борошно 600 гр • ванільний цукор 1 ст. л. • замочені в темному ромі і соку апельсина журавлина і цукати 250 гр • цукати для прикраси Для глазурі: • 2 білки • 300-350 гр цукрової пудри (для густий глазурі) • апельсиновий ароматизатор кілька крапель

Паска сирний з глазур’ю

Процес приготування: 1. Напередодні випічки пасок кладемо журавлину і цукати в миску і заливаємо сумішшю апельсинового соку і рому, добре перемішуємо (приблизно 100 мл рому і сік одного апельсина). 2. Масло кімнатної температури збиваємо з цукром, додаємо яйця і знову збиваємо до пишної маси. Додаємо сир (творог заздалегідь розім’яти, перетерти до однорідної маси), ванільний цукор, цедру апельсина, замочені цукати і журавлину (з рідиною). Перемішуємо і всипаємо змішану з розпушувачем борошно, перемішуємо до однорідності, заважати довго не треба. Чи не забивайте тісто. 3. Форми для випічки застилає пекарської папером (дві формочки 14 см в?) І заповнюємо на половину тестом. 4. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 160С духовці близько 50-60 хвилин, орієнтуйтеся на свою духовку. Готовність можна перевірити лучиною. Готові паски охолоджуємо хвилин 10 в формі і потім на решітці. Прикрашаємо глазур’ю і цукатамі.5. Для глазурі білок і цукрову пудру змішати і поставити на водяну баню. Збити віночком до однорідної консистенції. Нанести глазур на паски.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code