Буряковий салат по-корейськи
Інгредієнти: Буряк – 2 шт.масло соняшникова – 1/5 стаканаЧеснок – 2 зубчікаСоль, сахарКоріандр молотийУксус 6% – 1 ст.л.Пріготовленіе: Дві середні буряка, почистити і натерти на тертці. Буряк краще брати солодку і соковиту. Тертку можна використовувати звичайну велику або ж спеціальну для корейської соломкі.Виложіть буряк в окрему
посуд, посолити, перемішати. Якщо буряк не досить солодка, можна додати трішки цукру 0,5-1 ч.л.Добавьте спеції, трошки меленого коріандру, чорний перець. Якщо є готові спеції для корейського салату, то можна додати їх. Так само додайте трішки оцту буденного 3% -6% або бальзамічного білосніжного – 1 столову ложку.Ізмельчіте часник або пропустіть через чеснокодавку додайте в салат і перемешайте.На сковороді підігріти олію, до найвищої температури. І вилити на буряк, буряк зобов’язана пошквирчать. Все перемешать.Теперь салат готов.По бажанням можна віддати салату настоятися в холодильнику від 5 часов.Пріятного апетиту! Фото і рецепт: